kirkens bymisjon

 • Oppdragsgiver
  Kirkens Bymisjon
 • Ferdigstilt
  2018
 • Fotograf
  Hanne Cathrin Olsen
 • Beskrivelse

  Kirkens bymisjon har lenge vært en viktig del av Bergen bys økosystem gjennom sitt arbeid for utsatte grupper. Da organisasjonen ville samle alle sine ulike tilbud for eldre, barn og unge under ett tak hadde design&innredning gleden av å bli engasjert.

  design&innredning har hatt ansvar for å utarbeide et helhetlig konsept, der universell utforming, farger, materialvalg, løst og fast innredning er i varetatt.

  Målet med det interiørarkitektoniske arbeidet har vært å skape et felles utrykk for de ulike avdelingene og synliggjøre Kirkens Bymisjons overordnete mål om å være en åpen og inkluderende organisasjon, som møter mennesker med respekt, rettferdighet og omsorg.

  En innbydende resepsjon, fremstår som selve hjerte i huset. Kirkens Bymisjons hovedprofil farge, oransje, er brukt gjennomgående i prosjektet i samspill med naturmaterialer for å gi varme til omgivelsene. Prosjektet har hatt fokus på bærekraftighet og gjennom dialog med brukerne og samarbeid med ulike bedrifter var gjenbruk og rehabilitering av eksisterende møbler en rød tråd i prosjektet.